LO NOSTRE

agravis a la comunitat Valenciana

En els últims anys, principalment des de que governa el denominat Govern de el “Botànic”, hem tingut que soportar l’inclusió en uns imaginaris països.
L’utilisació de l’idioma “valencià” per part d’este govern com a arma de destrucció massiva, nos està abocant a un “procés” que nos conduirà com hem vist en Catalunya l’enfrontament entre família i amics, empreses que fartes d’IMPOSICIONS es voran obligades a tancar o canviar de domicili fiscal.
Si realment el govern del Botànic defén el nostre “valencià” ¿Per qué li canvia el nom a català? ¿Quina finalitat té? Això no és defendre la nostra identitat això és vendre’ns per quatre monedes d’argent.
Pero vejam com el pla perfectament traçat per socialistes i nacionalistes fusterianos nos estan conduint irremediablement a una absorció per part de l’independentisme català als seus Ensomiats països catalans.
«Una mentira repetida mil voltes es convertix en una veritat» Frase de Paul Joseph Goebbels (nazi o nacionalsocialista)
1. La Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre (FNMT) ha posat en el Catàlec de Sagells d’Espanya de 2021 que el 23 de setembre una d’estes estampilles va ser dedicada al Tribunal de les Aigües de la Vega de Valéncia, institució que celebra juïns de forma ràpida, oral i, segons el text explicatiu, «íntegrament en català».

2. «Una illa catalana singular: Nova Tabarca». El titular d’este artícul centrat en els orígens històrics de Tabarca situa este núcleu de població de la ciutat d’Alacant en Catalunya com a part dels «països catalans». Ho difon un mig de comunicació (el semanari ‘El Temps’) que conta en el respal econòmic de la Generalitat Valenciana (ademés de la Generalitat de Catalunya).

3. La Generalitat Valenciana situa el Mercat Central de Valéncia en els «països catalans»

4. El Senat admet que s’use l’expressió “Països Catalans” en la que els independentistes es referixen a la C. Valenciana

5. La Biblioteca Nacional senyala com a catalans als autors valencians de l’Edat Mija, Joanot Martorell, Jaume Roig o Jordi de Sant Jordi, reconeguts escritors valencians de l’Edat Mija són, segons la Biblioteca Nacional, autors de la “lliteratura catalana”. Aixina consta en l’exposició d’este organisme depenent del Govern d’Espanya denominada “La llum de l’Edat Mija en la lliteratura catalana” que mostra una série de manuscrits conservats en la Biblioteca Nacional.

6. L’Ajuntament de Barcelona inclou les Falles de Valéncia entre les festes dels «països catalans» Una exposició itinerant del Museu Etnològic i de Cultures del Món cita les celebracions valencianes entre els «fòcs festius catalans»

7. La Generalitat de Catalunya s’apropia ara del Misteri d’Elig. Un llibre editat per la Generalitat ho inclou com una expressió de la música tradicional catalana.

Basta haver llegit una miqueta o haver-se interessat mínimament per l’història per a saber que, de la mateixa manera que succeïx en Narnia, “els països catalans” no existixen. Són un lloc imaginat, una entelèquia, un concepte geogràfic que residix en el somi d’uns pocs allumenats. Els països catalans són a l’imaginació dels independentistes i nacionalistes en ideari pancatalanista, en la nostra comunitat tant COMPROMíS com el Partit Socialiste del País Valencià són els seus més ferms defensors.
La majoria dels valencians veem el nostre territori, que denominem Comunitat Valenciana, com una regió que forma part d’Espanya, en una llengua pròpia, diferent i diferenciada, que es diu valencià, i que s’identifica en la Senyera de la ciutat de Valéncia. Despuix de quaranta anys d’Estatut d’Autonomia i quarantaquatre anys de Constitució Espanyola, més de les tres quartes parts dels valencians s’identifiquen en el model polític-identitari dissenyat en 1982.
No obstant, junt a esta gran majoria existix una minoria social i electoral que recolza la tesis “fusterianas clàssiques”; és dir, pensen que la Comunitat Valenciana es deu denominar País Valencià formant part d’uns hipotètics Països Catalans; que la llengua que parlen els valencians és una variant dialectal del català, i la bandera en que se senten identificats és la comuna a tot l’antic territori de la Corona d’Aragó, que és oficial en la Comunitat Autònoma de Catalunya.
Pero tot no està perdut, un gran número de persones de tots els àmbits de la societat valenciana nos hem vist obligats a organisar-nos per a parar esta sense sentit, i que com anteriorment hem dit no soms pocs ya que la gran majoria de valencians, castellonencs i alacantins NO nos sentim participes de proyectes de països imaginaris.
Ara nos toca donar-nos a conéixer en els recursos que tenim, no és fàcil ya que ni contem en els diners que els independentistes reguen a entitats que promulguen que la nostra comunitat forma part d’eixa entelèquia, i la major part de la prensa està subvencionada.

TEXTS ESCRITS EN LA NORMATIVA DE LA RACV   CONEGUDA POPULARMENT COM LES NORMES DEL PUIG

LEER EN CASTELLANO PINCHA AQUI 

NOTICIAS

Actualidad

MARCHA CONTRA EL CANCER

  Esta mañana, nuestra candidata a la alcaldía de Castellón, Regina Ballester, acompañada por algunos de los miembros de nuestro equipo, hemos asistido a la

Leer Mas»

EN RAFAEL MELIÀ I CASTELLÓ

Tomàs Melià ; M’ompli d’orgull, haver estat per bon espai en Rafael Melià i Castelló , un dels més coneguts i llorejats autors valencians de

Leer Mas»

ASOCIACIÓN CULTURAL CHINA

Este domingo , nuestra candidata a la alcaldía de Castellón, Regina Ballester, ha tenido el honor de asistir a la cena de gala de renovación

Leer Mas»

Por fin un partido que te representa

Somos un partido 100% Comunidad Valenciana, nos gustaría ser los verdaderos representantes de todos los ciudadanos de nuestra comunidad, sin injerencias externas.