DELS NOSTRES

Les teues propostes,les teues històries ací son ben rebudes.

La lley de la Funció Pública aprovada pel Govern valencià.

 

Les Corts valencianes aproven la lley que “EXIGIX” conéixer el valencià en l’administració.La nova norma ha sigut aprovada en les Corts Valencianes en els vots del PSPV,Compromís i Unides Podem i en l’oposició del PP,Cs, i VOX.
S’establix un periode d’un any per a regular el requisit llingüístic en les diferents categories dels imposta de la funció pública.Nostra posición es clara en este sentit,l’ensenyança de nostre verdader valencià i NO “català” com ya s’han encarregat de “normalisar” en la Generalitat i el restant d’institucions.

LO NOSTRE PROPON
Proponem valorar el verdader valencià,com a punt de valoració destacable dins del restant de mèrits del concurs o oposició,sense que el mateix siga excloent ni exclusiu respecte del restant de valoracions.

Sembla ser que el Govern del Botànic es passa els següents articuls de la Constitució Espanyola per l’arc del triunfo.

Vivim aliens a la deriva a la que nos porta un procés com el que es viu en els nostres veïns del nort,on no hi ha més que vore el clima de tensió,crispació i la ruïna de mils de negocis,i la fuga de les principals empreses a atres ciutats.

¿Qué significa tot açò?

El progressisme no ho és com nos ho pinten i lo que realment estan fent és IMPONDRE en lleis, sense tindre en conte a molts dels ciutadans d’esta comunitat que no han parlat valencià, ya que les seues zones no són valenciaparlants,i tampoc respecten a els que han deprés valencià de generació en generació, desprestigiant d’esta manera la nostra cultura i història. ¿Valencià? Si, pero el nostre.

El poc respecte de la “esquerra “seudovalencianista” representada per Compromís nos està sumint en un procés com el que estan vivint mils d’espanyols en Catalunya, en la deriva independentista.

Les senyes

8.000 llocs de treball en accés només a afins, en impondre el coneiximent del valencià per a accedir a una plaça de funcionari públic, és dir que si no tens el títul del seu “valencià” NO POTS ACCEDIR A DITES PLACES.

En les nostres administracions els sindicats nos asseguren que prop del 50% del personal treballa com a interins sense títul, i que este grup es tracta d’una plantilla molt envellida de més de 50 anys sense possessió del títul del valencià

Aixina que ya saps si no saps el seu valencià oblida’t de poder optar a treballar de: bomber, policia autonòmica i funcionari d’administració…. etc.

¿I que diuen els que han IMPOST esta LLEI?
La consellera Gabriela Bravo, ha comentat que esta llei acaba en la «anomalia» que suponia que la Comunitat Valenciana «fora l’única comunitat bilingüe que no tenia regulada l’exigència de capacitació llingüística» O lo que és lo mateix si no eres dels Seus no treballes …

Vejam lo que diu la llei: La nostra Constitució

1.La lengua propia de la Comunitat Valenciana es el valenciano.
2.El idioma valenciano es el oficial en la Comunitat Valenciana, al igual que lo es el castellano, que es el idioma oficial del Estado. Todos tienen derecho a conocerlos y a usarlos y a recibir la enseñanza del, y en, idioma valenciano.
3.La Generalitat garantizará el uso normal y oficial DE LAS DOS LENGUAS, y adoptará las medidas necesarias para asegurar su conocimiento.
4.Nadie podrá ser discriminado por razón de su lengua.
5.Se otorgará especial protección y respeto a la recuperación del valenciano.
6.La ley establecerá los criterios de aplicación de la lengua propia en la Administración y la enseñanza.
7.Se delimitarán por ley los territorios en los que predomine el uso de una y otra lengua, así como los que puedan ser exceptuados de la enseñanza y del uso de la lengua propia de la Comunitat Valenciana.

¿És realment açò lo que volen els ciutadans de la Comunitat Valenciana?

Treballarem conjuntament en la RACV per a ensenyar el verdader i autèntic valencià de les Normes d’El Puig.

Els equips de Lo Nostre treballen i treballaren per mantindre la llei i que tant Castellà com a Valencià convixquen de manera apta per a tots els ciutadans de la nostra comunitat.

Treballarem en una llei de memòria històrica, de com s’ha utilisat el nostre valencià autèntic com a moneda de canvi política, en un objectiu ben clar i que involucra a tots nosatres i tot açò sense el nostre consentiment.

Encara estem a temps de parar esta locada és el moment d’unir als nostres, estem segurs de que hi ha molts de Lo Nostre.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

LONOSTRECV

¿Enseñanza o adoctrinamiento?

Comparte en tus redes sociales Share on facebook Share on google Share on twitter Empecemos por diferenciar entre “educar” y “enseñar conocimientos, materias” porque no

LEER MAS

¿LLENGUA O DIALECTE?

CAVALLER ¿ LLENGUA O DIALECTE ? ¿És el valencià una llengua o un dialecte? Esta és la pregunta que ha ocasionat i ocasiona el cridat

LEER MAS
LONOSTRE

PUBLICACIONES VARIAS

What do we want?

Desires to obtain pain of itself because it is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a

LEER MAS

Vlc Unida Per Lo Nostre

VLC Unida per Lo Nostre, la coalición autonomista liderada por Lizondo y Tomás Meliá se presenta ante los medios 10 de la mañana del viernes

LEER MAS

Contacto

Email: info@lonostrecv.es
Plaza del Ayuntamiento, 19-11-F de Valencia. 46002.
DONDE ESTAMOS