delegación de cultura

El Regne de Valéncia, territori Comanche.

S’aveïna un principi d’any en el Tripartit valencià totalment fòra de control i a lo foll, Puig a la seua bola i Oltra intentant que Yolanda Díaz li de un ministeri si aplega a presidenta Deu no ho vullga.

Sense respecte cap a la gent de Castelló, Valéncia o Alacant, faran autèntiques atrocitats en la finalitat de donar-nos en els morros, perque esta gent està catalanisada totalment.

No n’hi ha més que vore lo que han votat en contra del propi Estatut d’Autonomia demanant la denominació inconstitucional de “País Valencià”, tot perque el nacionalisme català els apreta i a saber qué els han promés, pero és una autèntica vergonya que el propi president de la Comunitat l’ataque d’esta forma tan frontal al nostre poble.

És dir que nos governa l’enemic i nos dinamita des de dins, carregant-se tots els sectors que creen ocupació i engrandixen la nostra Comunitat.

Per tant entre el fòc amic i el de l’enemic la casa sense agranar i els valencians encabronats menjant-nos varis sapos al dia.

No n’ hi ha sector al que no haja martafallat en estos moments el Tripartit valencià, que com aplanadora va destruint vides i herències al seu pas sense importar quànts ocupacions destruïxca.

Estaríem millor governats pel mec del poble, ell o ella volen al poble que els va vore nàixer, estos ni això, segur que ho feya millor en diferència.

Una atra galtada rebuda en la cara del malparat poble valencià és la decisió del senyor Puig de dedicar-li l’any 22 a un escritor mediocre, molt esvarós, altament tòxic i molt donat a posar la mà. Em referixc al funest Joan Fuster en tot el dany que este subjecte va ocasionar a la nostra llengua i a les nostres senyes d’identitat i a la nostra idiosincràsia.

En la nostra Comunitat n’hi ha escritors molt més sobreixents que este opac i obscur de Fuster, internacionals per mèrit propi i de totes les époques, pero d’un ser sense llums poc podem esperar i Puig no les té.

Pareix que l’orde és destruir el Regne, perque molesta la seua grandea i per a ad això s’ha colocat a personages sinistres com Puig, Oltra o Ribó.

Des de Lo Nostre i davant la passivitat de “l’oposició” nos veem en l’obligació d’expondre als ciutadans en quins tolls nos està ficant esta gent, ya sense pudor i sense escrúpuls, denunciant activitats que encara que es moguen en la llegalitat, moralment no són admissibles.

Des dels nostres vídeos denuncia, artículs i denúncies en el jujat, volem tindre a la ciutadania informada de tot allò que els atany, nos oferim a donar-los informació a través de la nostra pàgina web www.lonostrecv.es sense tallapises, perque els problemes són de tots i volem resoldre’ls en la mesura que pugam.

Volem aplegar a les institucions perque només des d’elles podem canviar les coses i des de despuix en la nostra Comunitat n’hi ha molt que arreglar escomençant per apartar governs cainites i irresponsables que nos duen a la misèria i a l’abandó.

És inaudit que qui diu governar-nos siga el que forada la barca per a que nos afonem, no i mil voltes no, som un poble noble i treballador, per tant permetre que nos governe un grup d’impresentables acomodats i traïdors no és de rebut.

 

¿Eres dels nostres?

Mira nuestras propuestas en caso de que consigamos tus confianza
Quienes Somos, Descubre al equipo de Lo Nostre

NOTICIAS

ACTUALIDAD LO NOSTRE

COLABORA

Si quieres colaborar en este proyecto contacta con nosotros y nos pondremos en contacto contigo.

Por fin un partido que te representa

Somos un partido 100% Comunidad Valenciana, nos gustaría ser los verdaderos representantes de todos los ciudadanos de nuestra comunidad, sin injerencias externas.