Una iniciativa

Sin injerencias externas. 

"El comunisme és una filosofia del fracàs, el credo de l'ignorança, i el evangeli de l'enveja, la seua virtut inherent és la distribució igualitaria de la misèria "

Joan Ribó permet la desfilada de les Magues Republicanes a l'aire lliure despuix de tancar la cavalcata de Reis Macs en un recint tancat.

La Cavalcata De l'Alcalde.

La Cavalcata de la rialla aplega a la ciutat, això sí esta volta per a un club selecte de nostàlgics de la Segona República, rencorossos i caspossos

La broma nos costa a tots els valencians 25.000 euros que ixen dels nostres imposts, en l'intenció de que tres senyores disfrassades es passegen un temps pels nostres carrers per a escarni i vergonya dels valencians normals.

El senyor alcalde enguany, per temes de pandèmia ha celebrat la Cavalcata de Reis en la plaça de bous casi a porta tancada, no obstant, esta cavalcata rància sí se celebra a l'aire lliure, perque com emperador necessita l'aprovació del poble, del seu, s'entén, el restant tenim que engolir en rodes de molí.

Si albergues rencor en el teu cor no pots dirigir una ciutat, perque sempre els teus sentiments estaran per damunt del ben comú, encara que siga este molt qüestionable últimament.

Un no pot antepondre enyors personals i portar-les a terme en diners públics, no és a lo manco, decent.

Celebrar un acte que produïx repulsa a la gran majoria, indica el grau de soberba que un ser humà alcança quan no troba oposició.

En Valéncia entre obscuritat, brutea i criminalitat, la vida s'està posant insoportable, si ademés tornem al 37, en règim socialiste en plena Guerra Civil espanyola, ya és per a demanar eleccions anticipades i elegir a qui de veres senta lo que és voler a una ciutat i comportar-se d'una forma sensata.

Vivim temps convulsos a tots els nivells, mantindre el trellat és un acte heròic, denunciar infàmies, abusos de poder i corrupció es convertix en un crit de rebelia que pot costar-te car.

No obstant, encara queda gent sensata en partits polítics que, encara que no hagen alcançat les institucions sí tenen molt clar les necessitats de la ciutadania. En Valéncia les coes de la fam es multipliquen, els desdonaments, la pobrea infantil lligada íntimament a la familiar alcança ya cotes molt preocupants.

Res sembla importar de tot açò a qui deuria velar per nosatres, més be s'ampra els diners a major glòria de qui governa.

Des de Lo Nostre exigim que eixos diners s'utilisen per a ajudar a les famílies necessitades, pagar rebuts de llum, aigua, invertir-ho en colectius en grans carències, en definitiva, entendre que gestionar recursos no és conte chinenc, sino una responsabilitat molt séria.

Per a circ ya tenim els que s'instalen en Nadal.

¿I tu eres dels nostres?

MAS NOTICIAS
Facebook
Twitter

Notícia oferida per cortesia de

NOTICIAS

Actualidad

La EMT, ese pozo sin fondo.

La EMT, ése pozo sin fondo. Se supone que cuando alguien decide dedicarse a la política, es porque se encuentra capacitado para gestionar el dinero

Leer Mas»

La bienal del pensamiento 2022

La Bienal del Pensamiento 2022 Mas de 100.000€, será la cantidad que desembolse el Ayuntamiento para la celebración de la Bienal de Pensamiento catalanista 2022.

Leer Mas»

Patronato de Deportes de Castelló

Catastrofico informe de dación de cuentas presentado este martes ante la Junta Rectora por el gerente del Patronato Municipal de Deportes de Castelló A partir

Leer Mas»

Por fin un partido que te representa

Somos un partido 100% Comunidad Valenciana, nos gustaría ser los verdaderos representantes de todos los ciudadanos de nuestra comunidad, sin injerencias externas.