Lo Nostre Partido Politico Valenciano (54)
"Una terra, un esperit, tres províncies en un mateix cor"
Comprometidos
Compromesos
Lo Nostre Partido Politico Valenciano (55)
Llibertat en educació
Una educación con libertad de elección
Lo Nostre Partido Politico Valenciano (58)
Únete
Ayuda a tu autonomía
Lo Nostre Partido Politico Valenciano (60)

Construye

Ayuda a tu autonomía
Lo Nostre Partido Politico Valenciano (62)

Agricultura

Estarem sempre junt als nostres agricultors
WhatsApp Image 2022-05-24 at 1.01.50 PM
launionvalencianadelsigloXXI

La llepra catalanista indepentista

Destruïx la memòria d’un poble i l’hauràs dominat per complet. Ya no sabran d’a on vénen i aixina tu podràs manipular-los i véncer-los física i psicològicament.
Els catalanistes de Catalunya i els de la Comunitat Valenciana ho saben be, duen adoctrinant als nostres chiquets i jóvens més de cent anys.
Evitant parlar dels nostres grans escritors en llengua valenciana, fent-los estudiar a sinistres personages pancatalanistes, per cert, les quals obres no alcancen cap categoria lliterària.
És en les escoles i universitats a on estos traïdors se senten com a peix en l’aigua i per ad això reben, o be diners directament, o algun càrrec per a situar-se de per vida.
Pero la culpa deu ser repartida, ya que el poble, la societat, passa absolutament de tot, uns per desconeiximent i uns atres perque supon molt esforç enfrontar-se a l’autoritat, a pares i als seus propis fills.
Van borrant la nostra història sense que a penes protestem, la tergiversen a plaer i la retorcen de tal manera que ni tan sols nos reconeixem, perdem identitat i nos convertim en ciutadans de segona, obedients i desnortats.
Evidentment, en un govern normal, el que hi ha ara del tripartit no ho és, l’ensenyança seria objectiva, mostrant la nostra riquea cultural i no el fem que els inculquen ara.
Nos sentiríem orgullosos de qui som i demanaríem el respecte que ara se nos nega.
El Tripartit valencià rega en millons dels nostres imposts a les associacions catalanistes que seguint la veu del seu amo, omplin de mentires les tendres ments infantils fins a convéncer-los de lo que no és i si podem evitar-ho mai serà.
Queda molta lluita per lliurar, institucions que netejar i l’ingent treball d’ensenyar la riquea que tenim i que nos ha fet ser un gran poble, el valencià.

Frut d’esta necessitat, hem alcançat un acort en la formació Valéncia Unida per a concórrer de manera conjunta a les pròximes eleccions i crear una força política que garantise l’història i cultura del nostre poble.


 
 
 
 
 
 

Lo Nostre y Valencia Unida acuerdan concurrir en coalición electoral a los comicios autonómicos de 2023, así como en candidatura única al Cap i Casal en las próximas elecciones municipales

Las formaciones valencianistas VLC Unida y Lo Nostre pactan la creación de la gran coalición del autonomismo valenciano

Por fin un partido que te representa

Somos un partido 100% Comunidad Valenciana, nos gustaría ser los verdaderos representantes de todos los ciudadanos de nuestra comunidad, sin injerencias externas. 

Facebook
Twitter
LO NOSTRE

Actualidad

La EMT, ese pozo sin fondo.

La EMT, ése pozo sin fondo. Se supone que cuando alguien decide dedicarse a la política, es porque se encuentra capacitado para gestionar el dinero

Leer Mas»

La bienal del pensamiento 2022

La Bienal del Pensamiento 2022 Mas de 100.000€, será la cantidad que desembolse el Ayuntamiento para la celebración de la Bienal de Pensamiento catalanista 2022.

Leer Mas»

Patronato de Deportes de Castelló

Catastrofico informe de dación de cuentas presentado este martes ante la Junta Rectora por el gerente del Patronato Municipal de Deportes de Castelló A partir

Leer Mas»

Suscríbete a nuestro canal

Mantente informado de una manera más divertida y contada por los nuestros.