"A voltes em pose trist pero pense en les falles i se me passa"

La lluita de Ciutat Vella

El passat dia 7 de febrer l'equip de falles de Lo Nostre es va reunir en Javier Tebar, President del Sector Agrupació El Pilar Sant Francesc i Alan Díaz vicepresident de la falla Guillem De Castro-Triador. Una volta reunits, Javier Tebar va expondre el tema que tant preocupa a les Agrupacions Falleres de Cuitat Vella, aixina com als Altars de Sant Vicent, Amics del Corpus i atres entitats festives. Despuix de que l'ajuntament de Valéncia prenguera la decisió, sense estudis, valoracions ni opinió veïnal de posar en marcha el pla APR ( Àrea de Prioritat Residencial) que supon la posada en funcionament de les càmares sancionadores, les quals suponen un impediment per a l'accés a l'àrea delimitada de Ciutat Vella. Les associacions perjudicades declaren que: “ Despuix d'un any intentant conseguir mantindre un diàlec fluït en la “Concejalía de Movilidad Sostenible” i no havent obtingut interés algun per part d'esta, volem deixar clar, que seguim disposts a seguir intentant el diàlec, pero en el Sr. Alcalde com a únic interlocutor vàlit.”
El descontent de les associacions és de pes ya que la colocació d'estes càmares impedirien accedir en normalitat a les sèus de cada una d'elles en lo que comportaria a un baix interés per part dels associats a l'hora de participar i colaborar per cada una de les festes a les que cada una de les associacions es dediquen. Per lo tant a una inactivitat en el resultat de tancament o desaparició de les mateixes. Des de Lo Nostre recolzem i estem 100% involucrats en este tema i tot lo que comporte el benestar i la permanència de les nostres volgudíssimes i centenàries tradicions i festes.

¿Y tú eres de los nuestros?

MAS NOTICIAS
Facebook
Twitter
NOTICIAS

Actualidad

La EMT, ese pozo sin fondo.

La EMT, ése pozo sin fondo. Se supone que cuando alguien decide dedicarse a la política, es porque se encuentra capacitado para gestionar el dinero

Leer Mas»

La bienal del pensamiento 2022

La Bienal del Pensamiento 2022 Mas de 100.000€, será la cantidad que desembolse el Ayuntamiento para la celebración de la Bienal de Pensamiento catalanista 2022.

Leer Mas»

Patronato de Deportes de Castelló

Catastrofico informe de dación de cuentas presentado este martes ante la Junta Rectora por el gerente del Patronato Municipal de Deportes de Castelló A partir

Leer Mas»

Por fin un partido que te representa

Somos un partido 100% Comunidad Valenciana, nos gustaría ser los verdaderos representantes de todos los ciudadanos de nuestra comunidad, sin injerencias externas.