EDU VANACLOIG

AREA MANAGER VALENCIA NORTE

      -Hui m’agradaria començar recordant els meus dies d’E.G.B en els que la professora et rebia en classe en una paraula escrita en la pissarra i et dia;

 “agarreu el diccionari i dir-me la definició” i hi havia tantes definicions distintes com a marques diferents de diccionari tenien els meus companyers ,més alguna definició inventada per algun començant per la paraula “ diu se”

Bo i em preguntareu ¿I per a que nos contes açò?

 La resposta és ben senzilla, resulta que el nostre volgudíssim ilustre Alcalde de Valéncia Joan Ribó o no va assistir a classe eixe dia o no va prestar la suficient atenció el dia que varen explicar el significat de la paraula DEMOCRÀCIA.

¿Tal volta el seu diccionari portava una d’eixes definicions inventades per l’alumne espavilat?

La qüestió és que el passat 10 de novembre de l’any 2020 un ciutadà va presentar una proposta d’inversió sobre els Presuposts Participatius:

“ARCS D’ENTRADA Al BARRI CHINENC”

L’actuació es podria portar a terme pel Gremi d’Artistes fallers realisant l’estructura en fibra de vidre reforçada en resina de polièster. En casi totes les grans ciutats del món existix a lo manco un arc d’entrada al barri chinenc (“Chinatown”) que identifica el barri on existixen majors negocis d’orige chinenc, com els que hi ha en els carrers Pelayo i Convent Jerusalem. Estos arcs no solament ajudaria a identificar el barri per als turistes, sino que adornarien el carrer d’una forma única. Són arcs de gran bellea i en cada ciutat són diferents. Estos arcs sempre atrauen turistes i són llocs emblemàtics de la ciutat per a fer de fotos i selfies.

En tot proponc la colocació de dos arcs en els creus del carrer Xàtiva en els carrers Pelayo i Convent Jerusalem.

Aixina l’exponia este ciutadà d’el que es desconeix ni tan si vullga si és veí del barri ni si coneix la seua riquea cultural o entre unes atres el Trinquet de Pelayo, conegut com La catedral de la pilota valenciana o de l’Escala i corda que és un dels trinquets valencians en més renom.

 El  7 de març va acabar el terme de votació en un respal  a favor de l’iniciativa de 342 persones sifra molt baixa si contem en el número de persones majors de 16 anys empadronats en Valéncia.

L’associació de veïns de la Roqueta varen arreplegar firmes en contra de la proposta presentant l’escrit a l’Alcalde en més del doble de firmes de les que va contar la proposta per a aprovar-se contant tan sol uns pocs carrers que són les afectades en comparació a tota la ciutat que va poder haver votat l’aprovació dels arcs, encara que sense un resultat favorable ya que  Ribó seguix defenent la proposta de l’arc d’entrada al barri, en el carrer Pelayo, i el seu rebuig a escoltar l’opinió dels veïns insistint que “no es va a fer un referèndum sobre este tema”

Per a ells no es tracta de fer un referėndum, tan sol volen que s’escolte la clamor popular contra els arcs chinencs en La Roqueta i l’indignació en el proyecte generalisada, no per xenofòbia, ni rebuig cap a la comunitat chinenca, en la que conviuen sense problemes. Sino perque no és real, Pelayo no és un barri chinenc, és un barri en una rica història i patrimoni valencians.

“Les regles eren molt clares”  va insistir el primer edil.

-Puix ben yo em pregunte si no es confondria de paraula en els seus temps d’escolar i en lloc de llegir la definició de DEMOCRÀCIA es va confondre i va llegir la definició de PARTITOCRACIA.

Llunt de lo que una democràcia deguera ser i més si cap en un tema tan banal com este en un misser presupost de 14.000€ i en tan poc aporte infraestructural ya podria comprendre que la seua funció no és la del TOTALITARISME que està demostrant fer sino la de portaveu de l’opinió majoritària del poble al que deuria representar i el que cada dia més rebuja la seua persona i la seua funció en esta nostra casa , Lo Regne de Valéncia.

SENYOR RIBÓ RECAPACITE O TANQUE LA PORTA EN EIXIR.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es el moment de “LO NOSTRE”, canviem per un futur VALENCIÀ 

 
 
 
 
 
 

LONOSTRECV

Scriptural Texts in Politics Combined with a Handful.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as posed to using Content here, content here’, making it look like readable English. because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasicumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us edertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that proces no resultant pleasure.

Making it look like readable English. because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are trfely painful. Nor again is there anyone.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as posed to using Content here, content here’, making it look like readable

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as posed to using Content here, content here’, making it look like readable

LEER MAS
LONOSTRE

PUBLICACIONES VARIAS

What do we want?

Desires to obtain pain of itself because it is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a

LEER MAS

Vlc Unida Per Lo Nostre

VLC Unida per Lo Nostre, la coalición autonomista liderada por Lizondo y Tomás Meliá se presenta ante los medios 10 de la mañana del viernes

LEER MAS

Contacto

Email: info@lonostrecv.es
Plaza del Ayuntamiento, 19-11-F de Valencia. 46002.
DONDE ESTAMOS