¿QUÉ ÉS EL PANCATALANISME?

Pancatalanismo en la Comunidad Valenciana

El adoctrinamiento y la permisibilidad de unos gobernantes sin escrúpulos han conseguido implantarse en nuestra sociedad, fruto de años de ingeniería social…

Lo Nostre se marca como objetivo principal revertir todo el Pancatalanismo de nuestras instituciones.  

 
 

Una publicación de Concha Higón.

El PANCATALANISME és un moviment polític en una gran cantitat de subvencións per part de la Generalitat Catalana, que busca l’imposició de la llengua catalana i l’anexió territorial i cultural de la Comunitat Valenciana i les Illes Balears, ademés de zones d’Aragó, el Rosselló francés (que denominen Catalunya Nort), d’Andorra, el Carche i la ciutat italiana d’Alguer, al proyecte d’independència dels paisos catalàns, «Gran Catalunya», «Nació Catalana» o simplement Catalunya.

El PANCATALANISME té una maquinària imparable que s’adinsa en les nostres institucións gràcies a les sues millonàries inversions, i gràcies als polítics corruptes que mos han venut ad ell..els pancatalanistes, gràcies a eixa maquinària millonaria basada en l’adoctrinament, la propaganda FASCISTA i la FALACIA, conseguixen coses cóm per eixemple, la de donar una connotació negativa a paraules com BLAVER (gent que està en contra de esta REALITAT IMPERIALISTA), sense necessitat de donar arguments. La gent els creu com creu a un polític en campanya, no fan falta proves ni arguments.

La gent de bé, que coneixem este assunt en profunditat (tant Valenciàns, com Mallorquins, com Aragonesos) soles podèm fer una cosa front a esta maquinària tan ben orquestada: denunciar que el PANCATALANISME està basat en falacies.

 
 
 
 

Falacies com la més sentida i que no paren de repetir (imaginem que inspirats en les paraules de Joseph Goebbels de que «una mentira repetida adequadament una i mil vegades se convertix en realitat»…) de que «tot el cientifisme» diu que Català, Valencià i Balear son la mateixa llengua. Ho diuen sense dir «quin cientifisme» i quins científics que no estiguen pagats per esta maquinaria pancatalanista diuen això. No calen documents, sòles la maquinaria PANCATALANISTA prou.

Humiltment els que sabem tot açò tenim el deure de divulgar e informar a tota la gent que pugam, de que el PANTACALANISME es una REALITAT i no son fantames ni es anticatalanisme (tipic argument victimiste).

Es difícil perque molta gent ya està sedada i adoctrinada inclús en les nostres regións. Pero no mos queda atra que divulgar realitats, i ARGUMENTAR i mostrar les PROVES. I ya que ells sòles poden que argumentar en base a la FALACIA o al desprestigi (perque no els queda atra), en paciència i actitut guanyarem la batalla. La veritat, les proves, els documents i la història estàn de la nostra part.

 
 
 
 

Per tant no decaigam, divulguem la paraula valenciana.

Xàbia -Marina Alta- Ahir, dia 25 d'agost, es va celebrar una trobada en la localitat de Xàbia, Marina Alta, on vàrem tindre l'oportunitat de compartir vesprada estival, en tres magnífics…
enrique | agosto 26, 2021
Parlem del Cotonet i de la problemàtica del Sector Agrícola en la…
enrique | agosto 19, 2021
Lonostrecv ¿POR QUÉ LO NOSTRE? ¿POR QUÉ LO NOSTRE? ES EL MOMENTO…
enrique | marzo 28, 2021
La EMT, ése pozo sin fondo. Se supone que cuando alguien decide…
enrique | septiembre 23, 2022
La Bienal del Pensamiento 2022 Mas de 100.000€, será la cantidad que…
enrique | septiembre 16, 2022
Felicitación aniversario Desde lo Nostre Castellón, hoy sin duda queremos felicitar al…
enrique | julio 20, 2022
Catastrofico informe de dación de cuentas presentado este martes ante la Junta…
enrique | junio 30, 2022
SENTIMENTS ENFRONTATS Alegria i tristea tot en un mateix sentiment, aixina se…
enrique | junio 28, 2022
LA COMUNIDAD VALENCIANA, ABANDONADA A SU SUERTE. Como en la película de…
enrique | junio 21, 2022
1 2 44 45

Deja una respuesta