Amparo Blay

Comité Ejecutivo Cultura e Historia.

Poc a poc com si d’una margarita es tractara, van apareixent en l’Ajuntament de Valéncia casos de dubtosa pràctica, no puc cridar-ho corrupció perque és políticament incorrecte.

Val que temps arrere l’anterior partit, es va vore envolt en numerós escàndals a cual més vergonyós que l’atre, pero estos ho varen criticar fins a la sacietat i varen jurar pels flares descalzos que ells eren purs, que no ficarien la mà en la caixa i no colocarien a ningú a dit.

Pero de lo que es parla es peca i ací estem cada dia ixen casos nous, denúncies per amiguismo i contractes a dit com a bolets. Tot això permés per lleis creades per a que alguns li’l porten calentito dins de la llegalitat.

Vivim en un somi democràtic que no és real, governats per funcionaris i cacics en mas, el poble observa sorprés el devindre dels acontenyiments com si d’una película de lladres es tractara.

Tu pagues i ells cada dia més rics i sí, tenim part de culpa perque som permissius, enroscados en una obediència cega al vot dels nostres, part de la societat no exigix res calla i justifica lo que sap que no té justificació cap.

Nos furten, cal dir-ho alt i clar fins que la ment ho assimile, morralla de polítics sense preparació alguna i sense experiència aprofiten la mínima per a reblir els seus contes corrents i donar-se una vida de luxos a costa del nostre sacrifici.

I no em servix l’excusa de que el poble els ha votat, no el poble no vota a corruptes, demagogos i lladres, no a lo manco a priori. Pero en el temps els que venien a salvar-nos nos afonen en més misèria, nos ofeguen, nos menten pensant que som idiotes i que engolirem lo que faça falta. I tenen part de raó, a pesar de tot hi ha ciutadans que tornen a votar-los perque odien als demés partits i preferixen que els furte i martafalle el ya conegut.

Davant este panorama desolador, de vots viscerals, el futur es presenta molt negre, en una joventut dormida o a lo seu, sense capacitat de reacció, les ciutats es moren llentament i sense remei.

Cada grup polític ix del càrrec públic molt més ric i en més propietats, són la “nova casta” en este cas comunistes i ací està la paradoxa o no, d’esta ideologia tan acceptada, el poble no tindrà res perque ho tindrem nosatres.

No obstant, hi ha ferramentes per a frenar a esta gent i els seus malifets, encara que una volta més, la llei en un nou regrés de femella els ampara i protegix.

Chiquetes abusades, contractes a dit, prevaricació tot això es diluïx entre entramats llegals i triquiñueles burocràtiques, mentres el temps passa i els casos, alguns prescriuen.

El pa i circ seguix funcionant molt be, nos entretenen en cortines de fum per a que no vejam les seues maldats cada volta més grans i descarades. Planten un pedrusco, posen *maceteros, pengen pancartes, nos humilien, mentres riuen en els seus despachos.

Capacitat nula de reacció d’uns ciutadans anestesiats, atontados, preocupats per chorraes televisives i adormecidos en el somi dels justs.

Societat malalta i còmpliç d’una degeneració que amenaça en fer-nos desaparéixer com a poble i que algú vingut de fòra nos conquiste sense a penes resistència. Els grans imperis desapareixen perque van perdent valors substituïts moltes voltes per depravació, el que aplega es troba cigarres i no formigues i aixina és fàcil véncer.

Encara estem a temps de reaccionar i si hi ha corrupció denunciar-la fins que el corrupte pague pels seus malifets. Tot està en les nostres mans, solament que encara no ho sabem, quan sigam capaces de comprendre conseguirem grans alvanços.

Per a això necessitem educació, educació i educació pedra clau on es recolza la Humanitat per a seguir subsistint, cavall de batalla que nos permeta ser lo que volem ser, un gran poble.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Es el moment de “LO NOSTRE”, canviem per un futur VALENCIÀ 

 
 
 
 
 
 

LONOSTRECV

Scriptural Texts in Politics Combined with a Handful.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as posed to using Content here, content here’, making it look like readable English. because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are extremely painful. Nor again is there anyone who loves or pursues or desires to obtain pain of itself, because it is pain, but because occasicumstances occur in which toil and pain can procure him some great pleasure. To take a trivial example, which of us edertakes laborious physical exercise, except to obtain some advantage from it? But who has any right to find fault with a man who chooses to enjoy a pleasure that has no annoying consequences, or one who avoids a pain that proces no resultant pleasure.

Making it look like readable English. because it is pleasure, but because those who do not know how to pursue pleasure rationally encounter consequences that are trfely painful. Nor again is there anyone.

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as posed to using Content here, content here’, making it look like readable

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has a more-or-less normal distribution of letters, as posed to using Content here, content here’, making it look like readable

LEER MAS
LONOSTRE

PUBLICACIONES VARIAS

What do we want?

Desires to obtain pain of itself because it is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a

LEER MAS

Vlc Unida Per Lo Nostre

VLC Unida per Lo Nostre, la coalición autonomista liderada por Lizondo y Tomás Meliá se presenta ante los medios 10 de la mañana del viernes

LEER MAS

Contacto

Email: info@lonostrecv.es
Plaza del Ayuntamiento, 19-11-F de Valencia. 46002.
DONDE ESTAMOS